Over Sonderkamp Research

Ir. T. Sonderkamp Msc Oprichter
Trudi is gefascineerd door nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen.

Het was geweldig om met haar te werken!

Trudi is een eerste klas onderzoeker. Georganiseerd, met oog voor detail, geweldig in analyse en ze schrijft in heldere taal. In haar werk is ze erg nauwkeurig en precies. Trudi houdt van sport en muziek. Het was geweldig om met haar te werken!

Fred Holtkamp
Associate Lector / Fellow, Fontys University

Trudi is een onstuitbare kracht.

Trudi is erg slim, betrouwbaar en altijd enthousiast. Ze is oprecht geïnteresseerd in de meest ingewikkelde wetenschappelijke problemen en stopt niet voordat ze het heeft weten te doorgronden. Bovendien heeft ze het zeldzame talent om het te vertalen in taal voor leken.

Frederike Manders
MaMa Producties BV

Scherp, analytisch en consciëntieus

Erg prettig in de omgang, communiceert goed en is te vertrouwen. Wetenschappelijk goed onderlegd en tegelijkertijd breed georiënteerd.

Tim Gerbrands
Fontys University of Applied Sciences
icoon-1

Onderzoeker en analyticus.

Ik heb scheikundige technologie en fysiologie gestudeerd en gewerkt als consultant, project manager en onderzoeker voor uiteenlopende bedrijven, veelal start-ups. Ik ben een veelzijdige, gedreven persoon met een brede belangstelling en nieuwsgierig om uit te zoeken hoe het nu precies in elkaar zit. Als ik dat dan tot de bodem heb uitgezocht, vind ik het ook mooi om het zo op te schrijven dat iedereen het kan begrijpen.

Een van de meest intrigerende vragen voor mij is: wat onderscheidt leven van dood? Waarom is de ene cel levend en de andere dood, terwijl er chemisch hetzelfde in zit. Het liefst zou ik samenwerken met mensen die daar op de een of andere manier onderzoek naar doen.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om muziek en plezier te maken met mijn rugby- en Tuniña-vrienden en -vriendinnen. Ik word hierin graag uitgedaagd en vind het een sport om verschillende instrumenten te kunnen bespelen en ook vele liedjes te kunnen zingen. Ook het onderhouden van de familiebanden is voor mij een bron van vreugde.

Ik zoek doorlopend naar mogelijkheden om kennis en inzicht te verbreden of te verdiepen. Daarbij is mijn werkhouding loyaal, consciëntieus en service-gericht. Daag je mij uit om jouw ontwikkelingsproject te versnellen?

Naast mijn enthousiasme voor innovaties breng ik:
  • ruime ervaring in product ontwikkeling en proces optimalisatie op verschillende terreinen

  • ervaring in het schrijven van subsidieaanvragen

  • een analytische en kritische blik

  • intelligentie en inlevingsvermogen

Sonderkamp Research